Belgian Podcast Awards 2022

De Tijd en L’Echo vallen in de prijzen bij de Belgian Podcast Awards.

De Tijd en L’Echo bieden verschillende podcastreeksen aan om hun lezers te informeren en te inspireren. Sinds de lancering begin dit jaar werden ze al meer dan 3,3 miljoen keer gedownload. Hun bereik stijgt nog steeds bij elke nieuwe aflevering.

De 7, de dagelijkse nieuwspodcast van De Tijd, werd in januari gelanceerd en groeide al snel uit tot de referentie in de markt. Het harde werk van onze host en journalisten werd bekroond met de award voor de beste Belgische podcast in de categorie ‘News & Politics’.

Beluister hier onze Nederlandstalige podcasts:  https://www.tijd.be/podcasts.html

Ook onze Franstalige podcasts namen een award mee naar huis. In de categorie ‘Beste Franstalige Podcasts’ won Tracker de eerste prijs. Op plaats twee en drie staan respectievelijk onze podcasts ‘Hors pistes’ en ‘En clair: Le métavers’.

Beluister hier onze Franstalige podcasts: https://www.lecho.be/podcast.html

Wilt u deze energieke motor inzetten voor de groei van uw merk? Dankzij verschillende advertentiemogelijkheden en native storytelling komen de luisteraars van onze podcasts op een natuurlijke manier in contact met merken. Laat ons dus met elkaar praten over hoe we ook voor u zo’n groeitraject kunnen creëren. Contacteer dominique.vansantfoort@trustmedia.be voor meer informatie.