Mediafin brengt Finance Avenue naar alle Belgische woonkamers

Voor het 15e jaar op rij organiseert Mediafin Finance Avenue, de grootste Belgische geldbeurs die zich richt op beleggers, investeerders en spaarders. Dit jaar komt Finance Avenue letterlijk tot bij de “bezoekers” thuis aangezien Mediafin de editie op 14 november volledig virtueel organiseert.

Inspireren

Traditiegetrouw presenteert Finance Avenue op haar – virtuele dit keer – mainstage een strak en dynamisch inhoudelijk programma rond de grote geldthema’s. Kwalitatieve live paneldebatten, flitsende reportages en inspirerende keynotes inspireren het Finance Avenue-publiek. Immo Avenue, een onderdeel van Finance Avenue, legt de focus op investeringsvastgoed.

Engageren

De kapitaalkrachtige bezoeker zal de hele dag (voormiddag in FR, namiddag in NL) live en interactief kunnen deelnemen via polls, Q&A’s,… Bovendien verruimt Mediafin het belevingsaspect voor bezoekers via “meet the expert”: face to face gesprekken met experten en standhouders voor persoonlijk advies over zijn/haar personal finance vraag (erfenis, beleggen, pensioen, fiscaliteit, …).

Informeren & connecteren

Ook de standhouders worden niet vergeten in dit virtuele verhaal. Een virtuele standruimte op maat met company factsheets, video/presentatiekits en one-to-one speeddate-modules zorgen ook voor hen voor een echte “beurs-ervaring”. Ook kunnen ze hun expertise delen via webinars of deelnames aan paneldebatten op de mainstage.

Meer bezoekers

Mediafin is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. De recente events “De Belegger On Tour” en FIF konden rekenen op nog meer geïnteresseerden dan hun fysieke tegenhanger. Wetende dat er vorig jaar meer dan 4.000 bezoekers afzakten voor Finance Avenue naar Tour & Taxis, liggen de verwachtingen voor de virtuele editie van Finance Avenue dit jaar dan ook hoog.

Praktisch

Voor vragen, contacteer geert.spapen@trustmedia.be