PERSBERICHT – Audiopodcasts van De Tijd en L’Echo nemen vliegende start

Gisteren 26 januari 2022 lanceerden De Tijd en L’Echo een eigen dagelijkse actuapodcast ‘De 7’ en ‘Le Brief’. Beide podcasts kenden alvast een vliegende start: na een halve dag online stond de teller al op een bereik van meer dan 20.000 luistersessies. Op iTunes voerde ‘De 7’ alvast de ranking aan van best beluisterde podcast.


Bert Rymen (De Tijd) en Guillaume Cordeau (L’Echo) gaven om 7u ’s morgens het startschot van de dagelijkse actuapodcast. In een tiental minuten komen de zeven belangrijkste nieuwspunten van de dag op een wervelende manier tot bij de luisteraars, doorspekt met extra duiding van journalisten, politici, academici en andere experten. Hiermee werd het startschot gegeven van een verscheidenheid aan podcasts die geproduceerd worden binnen het interne audioproductiehuis ‘Orson’ van Mediafin.


Adverteerders kunnen de dagelijkse, wekelijkse en seriële redactionele podcasts via diverse mogelijkheden sponsoren. Dit kan met pre-, mid- en postrolls of door in te haken op het topic van de podcast via native stitches. Op deze manier kunnen ze hun multimediale campagne versterken met een extra audiodimensie.


Meer informatie?
Contacteer sven.lybaert@trustmedia.be.