PERSBERICHT – Comfidens, het corporate & financial communications agency

PERSBERICHT – Comfi spreidt vleugels en herschikt haar communicatie- en pr-activiteiten

2020 is het jaar waarin Comfi, het corporate en financial communications agency, zich herpositioneert en haar twee kernactiviteiten onderbrengt in 2 gespecialiseerde op zichzelf staande agentschappen.

In februari nam het toen opgerichte zusterbureau Befirm (deel van de Bepublic Group) de pr-activiteiten onder haar vleugels, en vanaf deze week krijgt ook de communicatie-consulting-poot een nieuwe naam: Comfidens. Als onafhankelijke divisie van Trustmedia, de communicatieafdeling van het nieuwsbedrijf Mediafin, surft Comfidens mee op het DNA en de expertise van de uitgever van o.a. zakenkranten De Tijd | L’Echo en De Belegger | L’Investisseur.

Comfidens, een full service agency voor corporate & financiële communicatie

Het full service agency Comfidens is de adviserende en operationele partner bij het uitbouwen van financiële & bedrijfscommunicatie. De tagline “making sense of finance” weerspiegelt duidelijk deze ambitie.

Comfidens blijft dé expert wat betreft de creatie van impactvolle en inspirerende jaarverslagen, integrated reportings & CSR-rapporten die het cijfermatige overstijgen en tegelijk de brand awareness versterken. Jaarverslagen fungeren zo als volwaardige communicatietools waar strategie en bedrijfswaarden op een behapbare, visuele en multimediale manier worden gepresenteerd.

“Financiële communicatie beperkt zich niet langer tot het weergeven van de ruwe data. Bedrijven zien het meer en meer als een strategische tool om zich te positioneren en zowel interne als externe stakeholders en investeerders te benaderen en met hen in dialoog te treden. Transparantie, vertrouwen en heldere communicatie zijn daarbij sleutelbegrippen. Comfidens geeft klanten toegespitst en accuraat advies om meer uit hun financiële en bedrijfscommunicatie te halen en zo aan hun reputatie en corporate story te bouwen.” zegt Yves Van Durme, Managing Director van Comfidens

Grote spelers als Argenta, AWEX, bpost, DPG Media, Ghelamco, House of HR, ORES, Roularta en WDP, vertrouwen vandaag al op de expertise en 360°-communicatieaanpak van Comfidens voor hun corporate en financiële communicatie.

Comfidens, meer dan jaarverslagen
Comfidens zet daarnaast haar jarenlange expertise ook in om klanten te adviseren bij hun interne en externe communicatie-uitdagingen. Het agency vertaalt investor relations, corporate communicatie, brand awarenesscampagnes krachtig via verschillende communicatiemiddelen: van multimediale producties over brochures en nieuwsbrieven tot evenementen.

Ontdek comfidens.be

Comfidens – Let’s talk
+32 497 51 12 40 • Yves Van Durme • yves@comfidens.be
+32 497 40 33 55 • John Smit • john.smit@comfidens.be