PERSBERICHT – Finance Avenue, de grootste geldbeurs van België, gaat door in hybride vorm op 20 november

“Finance Avenue”, de grootste Belgische geldbeurs voor beleggers, investeerders en spaarders keert dit jaar op zaterdag 20 november 2021 terug naar Tour & Taxis. De 16de editie gaat volledig fysiek door én wordt gecombineerd met een digitale beleving voor de deelnemers thuis. Kapitaalkrachtige bezoekers vinden er informatie en tips rond alle aspecten van personal finance.

Na de succesvolle digitale editie in 2020 (meer dan 10.000 aanwezigen), kiest organisator Mediafin dit jaar bewust voor een combinatie van zowel een fysieke als een digitale editie van Finance Avenue. Een 100% coronaproof event dus voor de vermogende lezers van De Tijd | L’Echo en Belgen met een grote interesse in investeren en beleggen.

De gekende pijlers van het fysieke event worden aangevuld met een digitale extensie om ook van deze hybride editie een succes te maken voor bezoekers en partners.

  • Inspiratie & informatie: een strak en dynamisch inhoudelijk programma focust in de sheds van Tour & Taxis op de grote geldthema’s. Het publiek kan er inspiratie halen uit paneldebatten en keynotes van nationale en internationale topstrategen en CEO’s van beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast tekent Finance Avenue opnieuw voor een rijk aanbod boeiende workshops met experts van de vele standhouders. Het onderdeel “Immo Avenue” zoomt traditiegetrouw in op het investeringsvastgoed. Online brengt Finance Avenue via livestream een strak inhoudelijk programma met rondetafelgesprekken en krachtige reportages.
  • Engagement: Finance Avenue mikt ook dit jaar op meer dan 50 infostanden waar experts en standhouders de bezoeker persoonlijk advies geven omtrent specifieke personal finance vragen over fiscaliteit, beleggingen, vastgoed, pensioenen, schenkingen, erfeniskwesties, … Online kunnen de kijkers live actief deelnemen aan polls en Q&A sessies.

Tot slot: ook de look en feel van Finance Avenue krijgt een upgrade. Een nieuwe stijlvolle, open en functionele inrichting van de beursstanden en standenplan zorgt voor een vernieuwde experience voor zowel bezoekers als standhouders.

Finance Avenue gaat door op zaterdag 20 november 2021 in Tour & Taxis.

Meer informatie? Contacteer geert.spapen@trustmedia.be, tel. 02 422 05 25.