Sabato New Style: never stop inspiring

PERSBERICHT

Sabato New Style: never stop inspiring
Sabato Knokke gaf vorige week (27/06) het startschot van een stijlvolle en trendy zomer, met een succesvolle goed gevulde editie. Tips van de redactie, inspirerende interviews en reportages zorgen ervoor dat lezers wegdromen bij must-sees en must-do’s. Maar het is ook een speciale editie. Het is namelijk de laatste keer dat Sabato onder zijn huidige vorm verschenen is.

29/08 – Sabato New Style

Vanaf 29 augustus zorgt “Sabato New Style” voor een verfrissende wind door het luxemagazine. Een nieuwe lay-out, nieuwe invalshoeken en nieuwe advertentieformaten geven Sabato na meer dan 10 jaar een stijlvolle make-over.

Redactionele topcontent rond mode, design, cars, lifestyle, gastronomie & travel, primeurs uit de luxewereld en topfotografie zorgen ervoor dat Sabato dé referentie blijft.

Zo blijft Sabato verrassen en vernieuwen en blijft het magazine garant staan voor kwaliteit, elegantie en exclusiviteit bij het groeiend aantal kapitaalkrachtige decision makers die het luxemagazine van De Tijd & L’Echo lezen. De voorbije maanden zagen de zakenkranten hun aantal lezers en abonnementen met 10% stijgen.

Het eerste nummer van “Sabato New Style” verschijnt op 29/08 en krijgt heel wat extra aandacht en visibiliteit via campagnes in de titels van De Tijd | L’Echo en online op tijd.be | lecho.be.

Sabato New Style, vanaf 29/08 bij De Tijd | L’Echo

Voor meer informatie, contacteer sabato@trustmedia.be