Trustmedia verrijkt zijn Outstream Video aanbod

Het Outstream Video aanbod op de websites van tijd.be en lecho.be wordt uitgebreid met een nieuwe positie op de homepage.

De homepage van tijd.be en lecho.be is nog steeds een erg belangrijke pagina voor het exclusieve publiek van beleggers en investeerders, invloedrijke ondernemers en kapitaalkrachtige consumenten. Maar liefst 1 op 3 van de websitebezoeken komt via de homepage. Onder abonnees consulteert zelfs 59% hun dagelijkse portie zakelijk nieuws via de homepage. 

Deze uitbreiding in het aanbod zorgt voor 25% extra inventory, nodig om aan de stijgende vraag van adverteerders en agentschappen te kunnen blijven voldoen. 

Het commercieel succes van het huidige Outstream Video aanbod kan gelinkt worden aan de plaatsing in een premium context en de hoge selectiviteit van beide websites op exclusieve doelgroepen. Campagnes worden niet alleen in een kwalitatieve redactionele context geplaatst maar verschijnen ook enkel tussen premium merken zoals private banking, luxegoederen, premium wagens,….

Contacteer Nathan Ho (Nathan.ho@trustmedia.be) en Dominique Van Santfoort (Dominique.vansantfoort@trustmedia.be) voor meer informatie.