DE BELGISCHE GEZINNEN ZIJN DE MEEST VERMOGENDE VAN DE EUROPESE UNIE.
De Belgische gezinnen bezitten samen 1.147 miljard euro aan financiële middelen. Hoeveel spreekt u hiervan aan met uw campagne? De studie 'De Belg en zijn geld' becijfert welk aandeel van dit vermogen u bereikt met uw campagne. U wilt immers gezinnen bereiken die ook werkelijk over de koopkracht beschikken om uw producten te kopen.

 

HOEVEEL VAN DE 1.147 MILJARD EURO BEREIKT U MET UW CAMPAGNE?
Met De Tijd | L’Echo bereikt u 37% van het financiële vermogen van de Belgische gezinnen. Dit is de conclusie van de studie “De Belg en zijn geld” die InSites Consulting uitvoerde in opdracht van Trustmedia. De studie peilde naar verschillende financiële thema’s zoals inkomen, koopkracht, sparen & beleggen, vastgoed en vermogen. Het financieel vermogen is opgebouwd uit cash/deposito’s en beleggingen (vastrentende effecten, aandelen, beleggingsfondsen, verzekeringen en overige investeringen zoals kunst, antiek, juwelen …).

 

DE TIJD | L'ECHO GEVEN U TOEGANG TOT 37% VAN HET FINANCIËLE VERMOGEN.

Met De Tijd | L’Echo bereikt u een bijzondere lezerscommunity die u kan aanspreken, inspireren, overtuigen en aanzetten tot actie. Als manager of ondernemer beslissen de lezers mee over aankopen en investeringen in de onderneming. De kranten zijn dan ook een ideaal kanaal voor uw business en financiële campagnes. Met Sabato, het luxe en lifestyle magazine bij de kranten, richt u zich tot deze manager/ondernemer in zijn vrije tijd en inspireert u hem in zijn privé uitgaven.

 

Ziet u al de mogelijkheden?
Voor meer informatie, contacteer sven.lybaert@trustmedia.be (Tel. 02/422.05.08)