Persbericht - De Tijd | L’Echo zetten 20.000 Belgen aan het beleggen met de Beursrally

De Beursrally, de beleggerswedstrijd van De Tijd | L’Echo met steun van Medirect, heeft de kaap van 20.000 deelnemers gerond, het hoogste aantal ooit.

  

De Beursrally
De Beursrally, een initiatief van de zakenkranten, moedigt beginnende beleggers aan om te leren beleggen en ervaren beleggers om hun beleggingstalent te botvieren. Deelnemers spelen met fictief geld, maar kunnen echte prijzen en geld verdienen. De Beursrally stelt zich namelijk tot doel deelnemers vertrouwd te maken met online beleggen in aandelen en fondsen zonder dat ze daarbij enig financieel risico lopen. Hierbij worden ze geholpen door informatie en nieuwsduiding die De Tijd | L’Echo via haar verschillende kanalen en merken biedt.

Een laagdrempelig concept dat zijn vruchten afwerpt en sinds 18 november al meer dan 20.000 deelnemers kon overtuigen zo op toegankelijke wijze de beurs en beleggen in aandelen en fondsen te leren kennen. Dankzij de steun van Medirect.be, kunnen de winnaars uit de verschillende voorgestelde klassementen tot wel 10.000 € winnen.

  

Trustdata
Het grote succes van deze Beursrally komt er dankzij de expertise van de zakenkranten inzake financiële en beleggersmarkt, en de verschillende kanalen waarop ze deze verspreiden. Zowel online (websites en newsletters), als via papier, kunnen lezers informatie rond beleggen terugvinden. Zo brengt Netto | Mon Argent tips & tricks rond personal finance en zorgt Fonds voor een update van de zaken die zich afspelen op de fondsenmarkt. De Belegger | L’Investisseur is dan weer de vaste waarde binnen de beleggerswereld die nieuws heet van de naald brengt en vooruit kijkt naar wat zich afspeelt op de fondsenmarkt.

Om heel gericht lezers met een interesse in beleggen te bereiken, zet de Beursrally “Trustdata” in. Deze data driven solutions divisie van Mediafin helpt adverteerders heel gericht diverse lezerssegmenten van De Tijd | L’Echo te bereiken. Mediafin bepaalt die segmentatie en zorgt ervoor dat advertenties verschijnen op webpagina’s met voor dat segment relevante online content. Respect voor de surfervaring van de gebruiker, brand safety & privacy zijn belangrijke sleutelwoorden voor dit model.

Mediafin evalueert voortdurend deze segmenten en rolt bijkomende packs uit in functie van de marktbehoefte. De 20.000 inschrijvingen voor de Beursrally zijn een geslaagd voorbeeld van de implementatie van de datastrategie van Trustmedia.

  

Deelnemen
Deelnemen kan nog tot 20.12.2019 gratis via https://www.tijd.be/beursrally/reglement.html.

  

Meer informatie? Contacteer geert.spapen@trustmedia.be.