“Fonds” – vernieuwde look voor het fondsenmagazine van De Tijd | L’Echo

Fondsen | Fonds, het enige fondsenmagazine dat zich volop richt op de Belgische B2C & B2B-fondsenmarkt, kreeg op 13/03 een nieuwe look aangemeten. Op de Fund Awards van 12/03, waar de zakenkranten De Tijd | L’Echo de best presterende fondsen op de Belgische markt beloonden, werd “Fonds” officieel voorgesteld.

 

Fonds bij De Tijd | L’Echo

Het vernieuwde magazine “Fonds” brengt elke maand een overzicht van relevant fondsennieuws, analyses van beleggingsfondsen, interviews met internationale fondsbeheerders en inzicht in de steeds complexere regelgeving. Een handig instrument voor zowel belegger als investment professional.

De Tijd | L’Echo beantwoorden hiermee aan de vraag van de markt naar toegespitste informatie rond specifieke fondsengerelateerde topics.

 

Fondsenecosysteem met inzichten in de investerende lezers

“Fonds” blijft zo meer dan ooit één van de vaste waarden van het globale fondsenecosysteem van De Tijd | L’Echo dat naast dit redactionele luik ook volgende zaken omvat:

-  Research i.s.m. BEAMA, UMONS …

-  Tools (Investment Assistant, Fundfinder, Virtual Portfolios …)

-  Communicatiekanalen (content & branded advertising)

-  PR Services (Comfi)

-  Events (Fund Insiders Forum (15/10), Finance Avenue (16/11)…)

 

Dit Fondsen ecoysteem werpt zijn vruchten af: uit de recentste wave van de studie De Belg en zijn Geld blijkt namelijk dat 7 op 10 van de lezers van De Tijd | L’Echo investeert in fondsen (x4 vs de niet-lezer). 67% daarvan checkt wekelijks zijn investeringsportfolio. Die portefeuilles bevatten 5x meer aandelen- en vastgoedfondsen, 4x meer obligatiefondsen en tot 2x meer Tak21 & 23-producten.

Voor meer informatie rond “Fonds”, contacteer Emmanuel Janssens, emmanuel.janssens@trustmedia.be, 02/422.05.32.

Voor meer informatie rond “De Belg en zijn Geld”, contacteer Bart Gunst – bart.gunst@trustmedia.be, 02/422.05.14.

 

Neem voorsprong.