Finance Avenue, de grootste geldbeurs van België, verhuist naar Brussels Expo

Brussel, 20 februari 2020

Finance Avenue, de grootste geldbeurs van België, barst uit zijn voegen en verhuist daarom op 14 november 2020 van Tour & Taxis naar Brussels Expo. Organisator Mediafin – de uitgever van De Tijd, L’Echo en De Belegger/L’investisseur – heeft de ambitie om de beurs verder te laten uitgroeien en het belevenisaspect voor de bezoekers te versterken.

Spaarders en beleggers krijgen op Finance Avenue de strafste tips om te beleggen, te investeren in vastgoed en om hun vermogens- en pensioenplanning aan te pakken.  Na 14 edities barstte de beurs uit zijn voegen : meer dan 4000 bezoekers uit heel België, meer dan 50 exposanten en een gevarieerde affiche met meer dan 80 conferenties, debatten en workshops. Op het programma staan telkens internationale topstrategen, CEO's van beursgenoteerde bedrijven, beleidsmakers en experts van de exposanten.

Finance Avenue begon 15 jaar geleden als een kleinschalig beleggingsevenement met 900 bezoekers en 15 exposanten in de centrale hal van het Koninklijk Pakhuis op Tour & Taxis in Brussel. Zo kwam het evenement ook aan zijn naam.  Na enkele edities verhuisde Finance Avenue naar de grotere beurshallen van de nabijgelegen Sheds, zodat het evenement verder kon groeien.  Het grote succes van de editie 2019, zowel op het vlak van bezoekersaantal als qua exposanten, deed Mediafin besluiten om Finance Avenue vanaf 2020 in Brussels Expo te organiseren.

In deze tijden van lage rente hebben de organisatoren van Finance Avenue meer dan ooit de ambitie om de deelnemers te inspireren. Vanaf editie 2020 van Finance Avenue wordt het belevenisaspect verruimd, met o.a. corners voor persoonlijk advies en masterclasses over de opbouw van een effectenportefeuille. De deelnemers zullen ook profiteren van de ruime parkeermogelijkheden en de toegankelijkheid via het openbaar vervoer. Voor de exposanten biedt Brussels Expo de mogelijkheid om aantrekkelijker stands op te bouwen en zo nog beter hun producten en diensten voor te stellen aan een geïnteresseerd publiek van spaarders en beleggers.

Frederik Delaplace, CEO van Mediafin: “We willen Finance Avenue verder uitbouwen als dé referentie voor al wie vragen heeft over beleggen, sparen, schenken, lenen, belastingen, vastgoed,… kortom alle aspecten van personal finance. Finance Avenue is uitgegroeid tot de grootste geldbeurs van het land met een inhoudelijk programma dat zijn gelijke niet kent. Met de verhuizing naar Brussels Expo verankeren we ons event als dé afspraak van het jaar voor al wie antwoorden zoekt op zijn of haar geldvragen.”

Finance Avenue gaat door op 14 november 2020, in Paleis 7 en Auditorium 500 van Brussels Expo. Finance Avenue is een initiatief van Mediafin – uitgever van De Tijd, L’Echo en De Belegger/L’investisseur

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met
Geert Spapen, geert.spapen@trustmedia.be, 02 422 05 25